0 800 21 82 99 feedback@suziria.ua
Укр
Академія
Новини і блогAnimonda – суперпреміальний корм для котів і собак
12.05.2023

Animonda – суперпреміальний корм для котів і собак

Новини
Animonda – суперпреміальний корм для котів і собак

Тільки найкращі товари для домашніх улюбленців потрапляють до асортименту компанії Сузірʼя Дістрібушн. Перед тим як запропонувати новинку клієнтам, ми уважно вивчаємо всі переваги  цього продукту, щоб потім порекомендувати його тисячам хвостиків, що нам довіряють. І найсвіжіша наша рекомендація – це вологі корми Animonda для котів і собак.

 

Сам бренд говорить про те, що він ставить добробут чотирилапих улюбленців на перше місце і фокусується на виробництві високоякісних раціонів, використовуючи найкращу м’ясну сировину. Тут варто сказати, що в Animonda дуже добре розуміються на створенні таких продуктів, адже її історія починається ще в 1913 році. Тоді це був м’ясопереробний завод, який вивів невеличкий сімейний бізнес у провідну компанію сфери виробництва продуктів харчування для людей. З 1987 року в компанії з’являється сектор кормів для домашніх улюбленців.

 

Зараз штаб-квартира Animonda знаходиться в Німеччині. Свою продукцію компанія експортує в понад 40 країн світу, фокусуючись на зоо- та інтернет-магазинах.

 

Чому ми радимо раціони Animonda? Розглянемо їхні особливості та переваги.

 

Високоякісні інгредієнти

Використання м’яса, придатного в їжу, – це перша перевага, про яку говорить виробник, характеризуючи свою продукцію. Для неї відбираються найкращі інгредієнти – м’ясо яловичини, курки, індички (наприклад, грудка), цінні похідні: печінка, легені, серце. У жодному разі не використовується пір’я, шкіра, кігті, шерсть, дзьоби, кишечник.

 

Рецептури враховують особливості харчування котів і собак

Травна система собак у процесі еволюції адаптувалася до різних поживних речовин і може переварювати не тільки м'ясо, а й, наприклад, крупи. Коти ж залишилися хижаками. Ідеальний раціон кота це… миша. Пояснимо, що мається на увазі. Якщо розкласти мишу на поживні елементи, то отримаємо: 61% протеїнів, 21% жирів, 11% мінералів, 7% вуглеводів. Ці природні пропорції було відтворено у вологих кормах Animonda, наприклад, у консервах Vom Feinsten.

 

Ретельно підібрані добавки

У кормах Animonda ви не знайдете штучних консервантів, барвників чи ароматизаторів. Тут відсутні соя, штучні антиоксиданти: BHA, BHT, Ethoxiquin. Кожен корм містить необхідну денну норму вітамінів і мікроелементів.

 

Різноманітний асортимент

У нас є великий вибір консервів цього виробника.

 

Лінійка VOM FEINSTEN має пропозиції для котів і собак, для будь-якого віку улюбленця. Це можуть бути шматочки в соусі, консерви з гурме-центром або паштети. Для лінійки характерний високий вміст м’яса та відсутність зерна в рецептурах. 

 

В консервах CARNY використовуються свіжі м’ясні інгредієнти, що дозволяє зберегти структуру м’яса та його природний смак. У цій лінійці є монопротеїнові формули і рецептури з м'ясом домашніх птахів. Серед кормів лінійки CARNY можна обрати раціон для зростаючих або дорослих котиків.

 

Для власників собак є GranCarno. У рецептурах цих кормів в основному гіпоалергенні джерела білка – оленина, яловичина, ягнятина, кролик. Є монопротеїнові консерви та ті, де додаються трави або фрукти.

 

В цій статті ми поговорили тільки про деякі переваги раціонів Animonda. Найголовніші – прекрасне самопочуття улюбленця, грайливий настрій та апетит, з яким він ласуватиме цими кормами. Власники чотирилапих зможуть переконатися в цьому самі!