0 800 21 82 99 feedback@suziria.ua
Укр
Академія
Новини і блогЛасощі Cunipic Naturaliss – аромат свіжої трави та квітів у кожній упаковці
31.05.2023

Ласощі Cunipic Naturaliss – аромат свіжої трави та квітів у кожній упаковці

Новини
Ласощі Cunipic Naturaliss – аромат свіжої трави та квітів у кожній упаковці

Для улюбленців, навіть для найменших, дуже важливе різноманіття в їжі. Нагадуйте про це своїм покупцям. А якщо вони не знають, як же зробити раціон своїх вихованців різноманітним, або хвилюються, чи достатньо корисних речовини отримують їхні улюблені гризунчики, порадьте їм новинку – ласощі Cunipic Naturaliss.

 

Серія Naturaliss – це лінійка для гризунів, рецептури якої відтворюють те, що їли б кролики, морські свинки, хом'яки та шиншили, якби вони були в дикій природі. 100% натуральний продукт, без додавання барвників, з високими смаковими якостями та звабливим ароматом. Такі характеристики ласощі отримали завдяки різноманіттю рослин, овочів і фруктів, які входять до складу. Крім неймовірного смаку, ці інгредієнти сприяють сточуванню зубів, нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту і містять безліч корисних речовин.

 

Виробник говорить, що створює свої рецептури, щоб споживання Naturaliss улюбленцями перетворювалося на свято. А інгредієнти, з яких складаються ласощі, є вагомим аргументом на користь такого твердження.

- Naturaliss Salad складається з чорнобривців, пуп’янків троянд, моркви та горохових пластівців. Додатково ці ласощі збагачені вітаміном С.

- В пачці Naturaliss Delicious гризуна чекає морква, гібіскус, ромашка, геліантус, листя чорнобривців, горохові пластівці. Ці ласощі також збагачені вітаміном С.

- Naturaliss Fruit створено для любителів фруктів. Тут є такі інгредієнти: яблука, кокос, морква, пуп’янки троянд, чорнобривці.

 

Замовляйте ласощі Cunipic Naturaliss, щоб ваші клієнти-гризунчики змогли насолоджуватися смаками, ароматами та користю природи