0 800 21 82 99 feedback@suziria.ua
Укр
Академія
Новини і блогZoomark 2023
19.05.2023

Zoomark 2023

Новини
Zoomark 2023

Сповнені вражень і натхненні новими ідеями повернулися ми із Zoomark 2023. Коли стверджують, що це найважливіша подія, то не перебільшують. Цього року, відбулася вже 20-та виставка, яка зібрала 1060 експонентів із 57 країн світу. Учасники розмістилися в 7 павільйонах на 68 000 м², презентувавши понад 1200 новинок.

 

Zoomark вважають своєрідним барометром для зооринку, можна сказати, що саме тут пишуться сценарії для розвитку індустрії. А відбувається це на Pet Vision – експозиції інноваційних досягнень. П’ять її мегатрендів визначать ринок майбутнього для домашніх улюбленців.

 

Цього разу було представлено дуже багато кормів, які поєднувалися однією характеристикою — натуральністю. В аксесуарах головною фішкою став стиль, а в іграшках — взаємодія власника з улюбленцем. Такі іграшки створені для спільного та активного дозвілля.

 

З високотехнологічною акваріумною індустрією ми познайомилися в іншому відділі – Aqua Project, де учасники презентували 60 стартапів. Тут дистриб’ютори та роздрібні продавці зустрічалися з провідними компаніями галузі акваріумістики, відвідували майстер-класи з акваскейпінгу та захоплювалися дизайном акваріумів і тераріумів, їхніми вражаючими декораціями.

 

Наша компанія представила на виставці п’ять флагманських брендів, призначених для міжнародного ринку: Savory, SpecialOne, BuddyBoo, SoftVet, Half&Half.

 

Savory – добре знайомий суперпреміальний бренд холістичних кормів для котів і собак. Відвідувачі познайомилися новим кормом для стерилізованих собак і прототипом ще одного виду корму для котів. Окрім цього – довгоочікувані паучі для котів.

BuddyBoo – це новий фешен-концепт для домашніх улюбленців, який включає три лінії:

Active – повсякденний одяг;

Fashion – одяг із колекцій;

Home – товари для дому (спальні місця, дряпки тощо);

SoftVet – оновлений для міжнародного ринку бренд натуральних протипаразитарних препаратів на рослинній основі. У лінійці представлені нашийники, краплі та спрей.

І новий бренд Half & Half, який дебютує на ринку України восени 2023 року.

 

Zoomark 2023 завершено. А його тренди вже є в нашому асортименті та будуть з’являтися і надалі.